Реклама

Тук можете да намерите информация за всякакъв вид реклама, която предлагат радиостанциите на Balkan Broadcasting.

Независимо дали сте директен рекламодател, който търси нациолнала чуваемост на своята марка или продукт, или пък регионално базиран рекламодател, който се интересува от спонсорство и/или промоция, или просто се интересувате от условията за реклама, ето няколко причини защо да изберете радиостанциите на Радио FM+, Радио Fresh и Радио Star FM.

Силата на Радиото

Радиото е интерактивна медия и има властта да достига до хората в най-различни места - автомобила, кухнята, на работното място, в леглото - така че не е изненадващо, че слушането на радио в България на седмична база достига до 83.3% (15-54г.).

Радиото е "незабавен" носител, който може да се използва за генериране на моментален отговор.

Радиото е интимно. Слушатели имат принадлежност към радиото и избират любимите си станции, любимите си водещи и любимите си програми. Такъв избор предизвиква силна връзка между слушатели и рекламодатели.

Радиото има огромна възможност да бъдат креативно чрез необичайно и запомнящо се използване на гласове, звукови ефекти и музика. Една от най-големите заблуди на рекламата по радиото е, че тя е ограничена от неспособността си да визуализира. "Театърът на ума" е много мощен инструмент при разработване на радио реклами.

Радиото увеличава "Дял на ум". Високата честота на експозиция, която осигурява радио рекламата в сравнение с другите медии, дава възможност за постигане на по-голяма информираност, запомняне и разпознаваемост в съзнанието на целевата аудитория.

Радиото предлага разнообразие на рекламодателя. Освен традиционната спотова реклама, спонсорството и промоциите също могат да бъдат много ефективен начин за рекламодателя да постигне положителна асоциация за техните марки.

Радиото е най-мощната и ценово ефективна медиа. Свържете се още сега с Търговския отдел на Balkan Broadcasting за да разберете повече за това какво може да направи радиото за Вашия продукт / марка на (02) 976 56 56.