Отзиви от клиенти

 


„От името на мебелни салони АИКО изразявам задоволството си от съвместната ни дейност с Balkan Broadcasting и в частност с Радио FМ+, които са наш основен партньор вече 3 години. Изборът ни да работим с Радио FМ+ е обусловен от факта, че то е първото частно радио в България и вече 18 години е водещо на пазара.
За времето на съвместната ни работа, Радио FМ+ демонстрира висок професионализъм, бърза и компетентна реакция, приятелско и коректно отношение.
С готовност препоръчваме Радио FМ+ като надежден и сигурен партньор.”
Петър Василев – мениджър „Маркетинг и реклама”„Екипът на  Balkan Broadcasting е един от най-всеотдайните и ентусиазирани в бранша. Дългогодишната ни работа по различни рекламни кампании за портфолиото ни от клиенти е доказал многократно уменията им за навременна реакция и нетрадиционен подход към реализирането на всяка една рекламна стратегия. Свежите превъплащения на радио експертите зад микрофоните могат да преобърнат всяка ситуация в желаната посока с изключителна лекота.”
Kiwi Advertising


“Скъпо Радио FM +, за нашия екип е радост за ушите и голямо удоволствие за душите ... Да работим с вас е песен и денят ни винаги е лесен.
Porsche BG


„Радвам се, че работихме с Радио FM+, защото съвместната ни кампания беше планирана и изпълнена изключително коректно и професионално. Лесно и приятно се работи с екипа на радиото – ние ви се доверихме, а вие оправдахте очакванията ни!”
Иван Дойков, Продуцент на „МИСИЯ ЛОНДОН”


“Защо избрахме Радио Fresh!? Защото са най-свежите… Останахме много доволни от кампанията, която правихме заедно. Изключителен професионализъм и отзивчивост. Винаги готови да помагат, пълни с идеи. С екипа се работи много лесно и създадените връзки остават силни и за в бъдеще. Не можем да скрием и пристрастията си към името и прекрасното допълнение към бранда ни DEVIN Fresh.”
Савина Паликарева, Бранд Мениджър – „Devin Fresh”
 


“Сдружение “Самаряни” изказва своята благодарност към екипа на Радио FM+ относно цялостното отразяване на кампания против насилието, която се проведе в Стара Загора. Целта й е възможно най-голям брой хора да разберат за този глобален и обществено значим проблем насилието и да научат как може да им се помогне, в случай че са преживели насилие. Тази цел беше постигната именно чрез съдействието на Радио FM+ – Стара Загора и в частност благодарение на Стела Раднева и Богдан Богданов.
Сдружение “Самаряни” изказва своите най-добри чувства към екипа на FM+. Чрез партньорството в тази обществено значима кауза, Вие доказахте, че сте една престижна медия, която притежава екип от професионалисти и работи по европейски стандарти".
Сдружение "Самаряни"


Сътрудничеството ни с Радио Fresh! винаги е ползотворно – креативни предложения за рекламни спотове, реализирани професионално, цялостна ПР и рекламна стратегия за популяризиране на определена идея или събитие.
Eдин от примерите за това е цялостната рекламна стратегия за популяризирането на конкурса “Show me your sloggi”, осъществена чрез предаването “Блондинките” в два поредни сезона
.
Анжелина Кьосева, Маркетинг мениджър на Триумф Интернационал София ЕООД

 


Изключително сме доволни от свършената от целия ви екип работа. Инициативата, която направихме с вас, допринесе за цялостния успех на събитието. Нашите наематели са доволни, че им беше обърнато специално внимание в ефир и смятат, че това допълнително е привлякло вниманието към техните марки.
Смятам, че беше поставена основата на едно чудесно бъдещо партньорство и още веднъж благодаря от свое име и от името на Сердика Център.
Весела Дончева, Center Management - Serdika Center
 

"Радио FM+ за пореден път доказаха, че са наш надежден и коректен партньор. От началото на излъчванията на нашия спот поне 70-80 души (мои приятели и познати) са ми се обадили да ми кажат, че са чули клипа и така са разбрали за нашата томбола и ме поздравяват за хубавия клип. Благодаря ви."
ZEPTER BULGARIA EOOD