Радио FM+

 

Радио FM+ е легенда - Първото частно радио в България. Започва излъчване в София в 17,16 часа на 15 октомври 1992 г. с песента „Radio Ga Ga” на Queen.

Радио FM+ е радиостанция за възрастни, зрели хора, насочено към слушателите от 25 - 45 години, група, демографски най-привлекателна от гледна точка на рекламата, слушащи радио активно сутрин, на работното място и на път за вкъщи.

Радио FM+ e “Винаги най-добрата музика”, най-забавното сутрешно шоу – "Ива от сутрин до обед", както и емблематични водещи като Калина Стефанова и Ива Дойчинова.

Радио FM+ е най-награждаваното радио заради организираните промоции и кампании в полза на обществото: два пъти е Радио на годината (2003; 2005), печелило е и наградата "Сирак Скитник” на БНР.

The website

Сайтът на Радио FM+ е разработен така, че да отговаря на нуждите на своите потребители. Той събира на едно място всичко интересно, случващо се в ефира - предавания, игри, промоции и новини. В допълнение към всичко това, потребителите получават и допълнително съдържание - галерии, podcast, новини за музика, кино, технологии и др. Цялото съдържание е поднесено по лесен за възприемане начин от основната аудитория.

The users

fmplus.net е ориентиран към женската аудитория на възраст 25 - 45г. Дамите в тази група са многостранно надарени хора - сменят по няколко роли в ежедневието си - на съпруга, майка, домакиня и работеща дама. Освен това са много социални - прекарват времето си със семейството, роднини и приятели, в пазаруване и планиране, като винаги се стремят да получат най-доброто от живота. Освен чувство за хумор, дамите търсят информации за мода, музика, изкуство..., всичко това присъства и на сайта fmplus.net.