И през 2017 година потребителите ще продължават да изискват по-голям достъп и разнообразие на съдържанието в интернет. Върху това се фокусира и Оберон Радио Макс в развитието на уеб-сайтовете на Радио FM+, Радио Fresh!, Радио Star FM и Радио melody.

Сайтовете отразяват всичко, което се случва в ефира, като доразвиват и обогатяват съдържанието с  достъп до най-актуалните теми от музиката, шоубизнеса,  кино премиери и снимкови галерии, видео клипове, както и излъчване на всички наши радио програми on-line.

Оберон Радио Макс сега, повече от всякога, се старае да осигурява на клиентите си по-голям избор в областта на маркетинговите решения. Независимо дали става дума традиционните канали, нови медийни канали, или комбинация от двете.

Иновации и ефективност са ключовите думи за нашата дейност. Ние не се съмняваме, ние можем да създадем иновативни и ефективни решения, които да отговарят на Вашите търговски нужди във всички интерактивни платформи. Ето и някои от тях:

Банер реклама
Ребрандиране на сайт
Промоции и клиентски игри
PR статии и материали
Спонсорство на рубрика и категория
Микро-сайтове

Това са само част от услугите, които можем да предложим за успешната реклама на Вашата марка и/или бизнес. Ако се интересувате от пълните възможности за търговско присъствие в нашите сайтовете, моля обърнете се към:

PR & MARKETING
Цвети Георгиева                    Деси Гелеменова
prfresh@fmplus.net                prfresh@fmplus.net
(+359 2) 976 56 60                 (+359 2) 976 56 60
02 / 976 56 60                          02 / 976 56 60