Радио Fresh! се включва в „Гласът на България”

20.03.2013

Хит-радио номер едно в България – Радио Fresh! става активен участник в най-оспорваното музикално шоу - „Гласът на България” по bTV.

Най-актуалните новини от „Вокалните двубои” и „Концертите на живо”, както и горещи интервюта с треньорите - Преслава, Вики, Данчо Караджов и Миро, и участниците във формата, ще бъдат отразявани активно в ефира на Радио Fresh!.

Слушателите на Радио Fresh! ще проследят в детайли как се води музикалната битка между най-добрите певци, които трябва не само да защитят това, че вече са част от шоуто, но и да докажат, че притежават духа на истински бойци.  Много от очакванията за това как ще се справят певците ще бъдат надминати и това ще доведе до допълнително нажежаване на напрежението и превръщане на вокалната битка във въпрос на „живот и смърт”.

Всичко за най-оспорваното музикално шоу - „Гласът на България”, вече и в ефира на Радио Fresh!, както и онлайн на radiofresh.bg.


Радио Fresh! е най-слушаната радиостанция за модерни хитове в България – лидер сред младите мъже на възраст от 18 до 36 години (GARB, януари 2013г.). Радио Fresh! излъчва само най-новите и модерни световни и български хитове, много забавни предавания, класации, както и най-горeщите клюки и интервюта от шоубизнеса.