Радио Fresh!

 

Радио Fresh! – Хитовете Днес е хит радио номер 1 в България. Радио за съвременни и модерни хитове, с целева аудитория младите хора на възраст 15-36 г.

По Радио Fresh! можете да чуете хитовете днес, най-горещите клюки и интервюта от шоубизнеса, най-свежите места за купон, вълнуващи промоции и събития, и всичко горещо в момента, което вълнува младите хора на България.

Радио Fresh! ви буди всяка делнична сутрин с настроението и неповторимия чар на Шоуто на Блондиките - най-провокативното сутрешно шоу на България с Надя. В работния ден забавлението е с Хитовете днес, Шоуто на Тео и "Абсолютно Fresh!", а на път за вкъщи задължителната компания е "Power Request”.

Допълнителна енергия в програмата внасят и предавания като "Sammarco BEATS" c Chris Sammarco и Liaison Radio Show с DJ Lia, както и Fresh! Топ 30.

The website

Сайтът на Радио Fresh! е най-посещаваният сайт на радиостанция в България. Той събира на едно място всичко интересно, случващо се в ефира - музика, предавания, игри, промоции и новини. В допълнение към всичко това, сайтът е разработен така, че потребителят да получава и допълнително съдържание - галерии, podcast, класации Top 30, новини за музика, кино, технологии и др.

The users

Потребителите са в целевата група 15 - 39г. Те са големи фенове на популярната и съвременна музика, която звучи и в ефира на Радио Fresh!. Потребителите следват тенденциите във всяка една област. Те са новатори и консуматори, като в ежедневието си използват различни канали за комуникация - сайт, социални мрежи, смартфони и sms, e-mail-и.