Радио Fresh!

 

Радио Fresh! – „Хитовете Днес” е хит радио номер 1 в България. Радио за съвременни и модерни хитове, с целева аудитория младите хора на възраст 15-36 г.

По Радио Fresh! можете да чуете хитовете днес, най-горещите клюки и интервюта от шоубизнеса, най-свежите места за купон, вълнуващи промоции и събития, и всичко горещо в момента, което вълнува младите хора на България.

Радио Fresh! ви буди всяка делнична сутрин с настроението и неповторимия чар на „Щоуто на Блондиките” - най-провокативното сутрешно шоу на България с водещи Калина и Надя. В работния ден забавлението е с Хитовете днес и „ReFresh!”, а на път за вкъщи задължителната компания е „Power music”.

Допълнителна енергия в програмата внасят и предавания като "The Selector" - продукция на Британски съвет, както и класациите Топ 10 в 10, Слушателският Топ 7 и Fresh! Топ 30.

The website

Сайтът на Радио Fresh! е най-посещаваният сайт на радиостанция в България. Той събира на едно място всичко интересно, случващо се в ефира - музика, предавания, игри, промоции и новини. В допълнение към всичко това, сайтът е разработен така, че потребителят да получава и допълнително съдържание - галерии, podcast, класации Top 30, Top 10 в 10, Top 7, календар с предстоящи събития, видео-плейър с най-актуалните музикални клипове, новини за музика, кино, технологии и др.

The users

Потребителите са в целевата група 15 - 39г. Те са големи фенове на популярната и съвременна музика, която звучи и в ефира на Радио Fresh!. Потребителите следват тенденциите във всяка една област. Те са новатори и консуматори, като в ежедневието си използват различни канали за комуникация - сайт, социални мрежи, мобилни телефони и sms, e-mail-и.