Радио Star FM

 

Радио Star FM излъчва откровен, автентичен, винаги истински рок!. Това е радиото на истинските фенове и истинската музика. Тя не се нуждае от препоръка.

Радио Star FM стартира точно в 12:00 часа на 17 март 2008 г. и разтърсва  големите градове на България.  Целевата адитория са слушатели над 35години.

Типичните слушатели са активни хора със средни и високи доходи, включително мениджъри, управители и собственици на фирми.

The Website

Като официален сайт на рок радиостанцията Star FM, starfm.bg e уважаван и полезен източник на информация за всичко, свързано с рок музиката и изпълнителите. Той е добра отправна точка за този начин на живот, като обслужва аудиторията с интересни музикални новини, интервюта, както и богат архив от авторски материали. В комплект с всичко това е и възможността да слушате любимата си радиостанция на живо по интернет, да комуникирате във Facebook, Twetter и You Tube.

The users

Потребителите са в широки възрастови граници, обединени от потребността им да получават надеждна и точна информация за рока като начин на живот. Всички те са с доходи над средните и високи, както и социално влияние и положение.